Friday, September 4, 2009

velikost

notebooku. Za průměrný uživatel počítače jako dual-core technologie notebooku urychlí jejich zpracování krát do takové míry, že vás nikdy nebude zkušenosti jakékoli zpoždění nebo čekání.
Pevný disk v notebooku, že funkce Samsung 250gigabajt hodnotě skladování. Máte-li někdy-rozšiřující digitální hudební knihovnu, pak se vám bude líbit velikost tohoto pevného disku. Nicméně, pevný disk funguje polovina běžet rychlostí 5400 ot. / min, což není příliš pomalý, ale to není dost rychlý pro okamžité stažení velmi velkých multimediálních souborů - například filmy. Ve velké obrazovce velikosti od 16-palců, si můžete vychutnat širší zobrazovací plocha je ideální pro tento výzkum proto, že máte dvě okna otevřeny současně. Na obrazovce se vyznačuje rozlišením 1366 x 768 pixelů, který vám umožní vychutnat obraz ve vysokém rozlišení kvality. Použijete-li tento notebook se dívat na filmy, pak se vám bude líbit kvalitu monitoru.
Budete mít možnost okamžitě připojit k internetu přes 802.11a/b/g bezdrátové rozhraní. K dispozici je také Fast Ethernet / Gigabit Ethernet rozhraní, které Vám umožní připojení k internetu. Pokud jde o spojení přístavů, budete mít více sloty pro rozšíření, a normy, čtyři USB 2.0 porty. K dispozici jsou 3-in-1 čtečka paměťových karet

No comments:

Post a Comment